Beste bezoeker, System One heeft een nieuwe website.
Productomschrijving

System One biedt artiesten boekingskantoren een complete oplossing met  planning, contactbeheer, contracten, facturatie, communicatie en rapportage in één systeem. Binnen System werk je samen met je team aan boekingen en hebben artiesten en tour managers toegang tot hun actuele callsheet op hun smartphone.

 

Uitgebreide planning


Centrale agenda
Werk samen met je team in één gedeelde boekingsagenda, van optie tot aan een succesvolle show. Zowel eenmalige boekingen als complete tours zijn in System One eenvoudig te beheren.

Alle gegevens beschikbaar
Alle gegevens zoals locatie, contactpersonen, financiële gegevens, documenten en logistieke details zijn direct terug te vinden bij een boeking.

Agenda’s publiceren en synchroniseren
Publiceer bevestigde boekingen direct op de website van artiesten en je boekingskantoor. Synchroniseer de System One agenda met iCal en Google kalenders van de artiesten en boekingskantoren waarmee je samenwerkt.
 

Mobiele App


Callsheets altijd actueel
Met de System One App hebben artiesten, tour managers en crew altijd toegang tot de meest actuele en complete planning op hun smartphone.

Documenten
Documenten zoals boardingpasses, parkeerkaarten en riders zijn beschikbaar via de app.

Werkt ook offline
De app is ook offline te gebruiken in het geval artiesten en crew geen internetverbinding hebben tijdens het reizen. 

 

Contracten en facturatie


Verzenden
Creëer contracten en facturen eenvoudig vanuit de boekingsagenda en verstuur deze direct vanuit het systeem.

Overzichten
Gebruik diverse filters om overzichten te maken van bijvoorbeeld openstaande facturen of contracten die nog niet geretourneerd zijn. Verstuur direct herinneringen op nog openstaande facturen en contracten.

Documentensjablonen
Documentsjablonen binnen System One zijn gebaseerd op Word. Daarmee zijn documenten op te maken in elke gewenste huisstijl en is het eenvoudig om documentjablonen aan te passen. 
 

Bestanden beheren en delen


Drag & drop
Sla belangrijke bestanden zoals persmateriaal, parkeerkaarten, paspoortscans, visas en riders op binnen System One met een simpele drag & drop functie.

Bestanden delen
Je team heeft altijd toegang tot de opgeslagen bestanden binnen System One. Bestanden kunnen als bijlagen bij een email verzonden worden en artiesten en crew kunnen bestanden downloaden via de mobiele app.

Overzichten en exporteren


Overzichten maken
Combineer diverse filters om gegevens te vinden binnen de contacten, boekingen, contracten en facturen. De gevonden resultaten zijn direct te exporteren in een rapport.

Flexibele exportmogelijkheden
Overzichten en rapporten zijn aan te passen en in verschillende formaten te exporteren waaronder Excel, CSV, PDF en Word.
 

Flexibele oplossing


Gebruikersbeheer
Stel rechten in per gebruiker zodat je team en artiesten alleen toegang krijgen tot de gegevens waartoe ze geautoriseerd zijn.

Meertalig
Beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans of Portugees.  De taal is per gebruiker instelbaar.

Aan te passen
Er zijn veel mogelijkheden om System One aan te passen, waaronder documentsjablonen, data velden, velden in de mobiele app, rapporten, email templates en boekingsaanvraagformulieren. Hiermee is System One een zeer flexibele oplossing voor veel boekingskantoren.