Beste bezoeker, System One heeft een nieuwe website.
Wisselkoersen

Gebruikers van System One die veel met verschillende valuta te maken hebben, kunnen vanaf nu profiteren van een duidelijker financieel overzicht. Een nieuwe wisselkoers feature maakt dat mogelijk.

Registreren van een wisselkoers met factuur

Per factuur kan een wisselkoers worden ingesteld. Deze informatie gebruikt System One om totalen te berekenen van meerdere facturen om deze vervolgens te tonen in één soort valuta. Zelfs wanneer je documenten in verschillende valuta verzendt!

Hoe werkt dit precies in System One? Elke boekhouding heeft een standaard munteenheid. Deze wordt voorgeselecteerd bij het aanmaken van contracten en facturen, maar kan per contract/factuur worden aangepast. Na het aanpassen van de valuta verschijnt automatisch de meest actuele wisselkoers. Wanneer je een andere koers wilt aanhouden, kan je deze aanpassen.

 

Totalen & statistieken

Het voornaamste voordeel van deze nieuwe functionaliteit is terug te vinden in de totalen en statistieken van contracten en facturen. Dit overzicht toont nu alle bedragen in één munteenheid, op basis van de informatie die per contract/factuur is ingevoerd.

 

 

 

Actuele wisselkoersen

Onder Instellingen > overzichten > wisselkoersen is een tabel te vinden met de meest actuele wisselkoersen. Deze koersen worden dagelijks geactualiseerd.