Beste bezoeker, System One heeft een nieuwe website.
Vrije velden voor boekingen

System One is ontwikkeld om boekingskantoren in staat te stellen efficienter te werken. Met dit doel voor ogen is onlangs de functionaliteit ‘vrije velden voor boekingen’ toegevoegd. Met deze techniek kan elk boekingskantoor zelf aanvullende informatie aan boekingen toevoegen die niet standaard in System One wordt aangeboden. De vrije velden kunnen worden aangemaakt onder ‘Systeem instellingen’ en verschijnen vervolgens in de detailweergave voor boekingen.

Gebruik in documentsjablonen

Ieder vrij veld heeft een unieke referentiecode waarmee een mergefield toegevoegd kan worden aan documentsjablonen, zoals itineraries, contracten en facturen.

Verschillende datatypen

Bij het aanmaken van een vrij veld wordt een datatype gekozen waarmee de invoer van de gebruiker wordt gestructureerd. Er kan gekozen worden voor een datum-veld, een checkbox of een selectielijst met verschillende opties.

Onderverdeling in categorieën

De vrije velden zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld een ‘reisinformatie’-categorie. Hierbinnen kunnen velden aangemaakt worden voor bijvoorbeeld het vluchtnummer, naam van de vliegtuigmaatschappij en tijd van vertrek.