Beste bezoeker, System One heeft een nieuwe website.
E-mails versturen vanuit System One

Een belangrijke nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om e-mails direct vanuit het systeem te versturen. Verzonden e-mails zijn hierdoor centraal terug te vinden. Met het gebruik van e-mailsjablonen kunnen gestandaardiseerde berichten automatisch worden gevuld met eerder ingevoerde informatie. Handig!

De nieuwe functie is terug te vinden in de detailweergave van alle secties van System One. (zoals bedrijven, contactpersonen, boekingen, contracten en facturen). Vanuit een detailweergave kan de gebruiker een e-mail versturen aan één of meerdere personen. Verzonden e-mails worden direct opgeslagen bij de detailgegevens van het item. De uitbreiding is in feite een aanvulling op het bestaande onderdeel "taken en notities".

Een gebruiker kan via zijn persoonlijke instellingen zijn naam en e-mailadres instellen als afzendergegevens voor de e-mails uit System One. Wanneer geantwoord wordt op de uit System One afkomstige e-mail, dan wordt deze direct naar de postbus van de gebruiker gestuurd.

E-mailsjablonen

Een geavanceerde aanvulling op de e-mailfunctionaliteit is de mogelijkheid om e-mailsjablonen te gebruiken. Tijdens dagelijkse werkzaamheden worden vaak e-mails met min of meer dezelfde inhoud verstuurd. Met behulp van e-mailsjablonen kunnen standaardmails worden opgesteld met daarin variabele velden (zgn. "merge fields"). Deze merge fields worden automatisch gevuld met informatie die in System One is opgeslagen. Dit kan gebruikers enorm veel tijd besparen.

We hebben een video (in het Engels) gemaakt om deze update toe te lichten.