Beste bezoeker, System One heeft een nieuwe website.
Details voor locaties

System One is weer een update rijker! Gebruikers hebben nu de mogelijkheid specifieke details te registreren bij locaties. Om gemakkelijk een locatie te kunnen selecteren op basis van deze nieuwe criteria hebben we ook nog een splinternieuwe selectietool ontwikkeld!

Details registreren

Wanneer een bedrijf als locatie is geregistreerd in System One, wordt er vanaf nu automatisch een lijst met extra details weergegeven. Hiermee kan je het type locatie ingeven en diverse andere specificaties toevoegen, zoals opmerkingen aangaande de verlichting, podiumafmetingen en elektriciteit. Een tutorial is ontwikkeld waarin alle mogelijkheden worden uitgelegd.

 

 

Gebruik van locatiedetails in boekingen

Niet alle locatiedetails zullen hetzelfde zijn voor elke boeking. Een voorbeeld hiervan zijn de openingstijden. Voor een bepaald evenement zal een locatie wellicht andere openingstijden mogen aanhouden vanwege een speciaal verkregen vergunning. Hiermee is rekening gehouden: Bij het selecteren van een locatie bij een boeking worden de standaardwaarden voor capaciteit, leeftijdsrestrictie en openingstijden gekopieerd, waarna deze alsnog (per boeking) kunnen worden aangepast.

Lijst van locaties

Binnen de bedrijven sectie kan nu handig op locatie worden geselecteerd door een nieuwe locatie selectietool. Er kan gezocht worden op basis van type locatie en capaciteit.

 

 

 

Reeds geregistreerde details

Enkele gebruikers van System One gebruiken op dit moment nog vrije velden om locatie details te registreren. Deze velden zijn nu overbodig geworden. Gebruikers kunnen ons contacteren voor hulp bij het verwijderen van deze velden en het updaten van zogeheten ‘mergefields’ in hun documenten. Wij helpen graag!