Beste bezoeker, System One heeft een nieuwe website.
Boekhoudingen beheren

Er is een nieuw onderdeel toegevoegd aan System One waarmee gebruikers met systeembeheerrechten zelf boekhoudingen kunnen beheren.

Reset per jaar

Iedere boekhouding heeft een unieke oplopende nummerreeks. Bij het aanmaken van een boekhouding kan worden ingesteld of het documentnummer per boekhoudjaar begint bij het startnummer of dat deze over de jaren heen oploopt.

Ongebruikte boekhoudingen verbergen

Het is mogelijk om boekhoudingen die (tijdelijk) niet gebruikt worden te verbergen, zodat actuele boekhoudingen duidelijk zichtbaar zijn en het overzicht bewaard blijft. Alle aan deze boekhouding gekoppelde boekingen, offertes, contracten en facturen zullen ook verborgen worden.

Boekhoudingen verbergen voor interne gebruikers

In het bijwerkscherm van een boekhouding kan er worden ingesteld welke gebruiker toegang hebben tot deze boekhouding. Wanneer een gebruiker geen toegang heeft tot een boekhouding, dan zijn alle items die gekoppeld zijn aan deze boekhouding (zoals boekingen, offertes, contracten en facturen) niet zichtbaar voor deze gebruiker.

Met deze uitbreiding is een geheel nieuwe laag van afscherming van gegevens ontstaan die het mogelijk maken om met verschillende afdelingen gebruik te maken van System One.